• Bestill tur
  • Pris3290 kr
  • Passasjer1890 kr
  • PrisinfoMinimum 2 Personer

Østkysten er kjent som isbjørnens rike. Bli med på en tur gjennom Svalbards storslagne natur. Turen starter klokka 09 fra Longyearbyen og vi kjører ut Adventdalen mot Sassendalen. Vi gjør flere stopp for å nyte Svalbards majestetiske natur og det vil bli muligheter for å ta bilder. Vi krysser isbremassivet over til østkysten hvor vi stopper på isen for å spise lunsj foran den massive bredfronten i Mohnbukta. Der vil vi også speide etter kongen av Arktis. Her inne er det isbjørnen som bestemmer! Vi har ikke lov å oppsøke bjørn, men om vi bruker kikkerten godt får vi kanskje observert dette majestetiske dyret på trygg avstand.

Om forholdene tillater det så tar vi en tur ut på isen og kjører blant isfjellene som har fryst fast for vinteren. Fra østkysten kan vi se over mot Barents- og Edgeøya om været er bra.

Vi nyter stillheten og den urørte naturen, havisen og isfjellene. Dette er Svalbard på sitt aller beste!

Inkludert: Transport til og fra hotell, Snøscooter med bensin, Snøscooterdress, scootersko, votter, hjelm, snøbriller og ansiktsmaske, Varm lunsj, varm drikke og kjeks, Hodelykt til bruk i isgrotta, Erfaren guide med nødvendig sikkerhetsutstyr, Søk- og redningsforsikring

Anbefalt: Varm bekledning til å ha under snøscooterdressen, Et par tynne votter/vanter til å ha under store votter, Dunjakker e.l. er ikke anbefalt å ha under snøscooterdressen, Våre snøscootere har ikke oppbevaringsrom/bokser, så vi anbefaler en liten ryggsekk for kamera, ekstra klær o.l.

Viktig: Godt og varmt ullundertøy, eller tilsvarende ull, Gyldig førerkort for bil, motorsykkel eller snøscooter

Henting: overnatting sted ca. Kl.08:30

Min. alder 8 år med følge av voksen. Ca kjøretid: 10 timer